Generelt

I kælderen mellem nr. 6 og nr. 8 findes ejerforeningens fællesvaskeri, hvor der er installeret tre vaskemaskiner og en tørretumbler. For at få adgang til vaskekælderen skal du bruge nøglen til din opgangsdør. Vaskeriet betjenes vha. en nøglebrik, som du får ved indflytning eller ved henvendelse til bestyrelsen. Nøglebrikken fungerer samtidig som betalingsmiddel. Dit forbrug opkræves i forbindelse med opkrævning af fællesudgifter hver måned.

Du kan vaske i tidsrummet kl. 7.00 - 21.00. Maskinerne kan reserveres i to timer ad gangen. Du reserverer maskinerne i vaskekælderen ved at bruge din nøglebrik i kælderen, via app'en "e-vaskeri" eller online her. Hvis du ikke bruger din reserverede vasketid, bortfalder denne efter 10 minutter. I vaskekælderen findes opslag med instruktioner om, hvordan du bruger brik og maskiner.

Priser

Vaskemaskiner: 10 kr. pr. vask Tørretumbler: 3 kr. pr. periode á 5 minutter
  • Tørretumbleren må bruges i op til 20 minutter ind i næste vaskeperiode.
  • Det er vigtigt, at tørretumblerens filter bliver renset efter brug. Filteret sidder bag lågen nederst på tørretumbleren.
 

Tørreloft

Ejerforeningen har et tørreloft på 5. sal med adgang fra bagtrappen. Tøj, der hænges op på tørreloftet, må ikke være så vådt, at det drypper på gulvet.

Problemer med maskinerne

Hvis du har problemer med maskinerne, kan du kontakte bestyrelsen.